Гала с необикновен подарък по повод раждането на дъщерята на Блажев ТВ

...
Гала с необикновен подарък по повод раждането на дъщерята на Блажев ТВ
Коментари Харесай

Гала с необикновен подарък по повод раждането на дъщерята на Блажев

Гала с невероятен подарък във връзка раждането на дъщерята на Блажев 

ТВ водещата Гала реши да зарадва своя сътрудник Георги Блажев и неговата половинка с един по-различен подарък във връзка раждането на дребната София, видя Varna24.bg .

Припомняме ви, че Георги Блажев и Ива Папазова станаха родители на момиченце , през вчерашния ден.

Подаръкът, който Гала и сътрудникът й Стефан са решили да създадат на фамилията не включва нормалните бебешки дрешки и играчки. Двамата са се сетили да закупят разнообразни вестници от деня на раждане на дребната София, които грижливо са завързали с красива панделка.

Това е симпатична процедура, която родители и близки до тях вършат, когато се роди бебето, в случай че несъмнено съумеят да се сетият в огромната еуфория. За благополучие на младото семейство, Гала и Стефан са се сетили да напрваят тази покупка във значимия ден. Така, когато дъщеричката на Блажев порастне ще може да види какви са били събитията, случили се в деня на раждането й, както и заглавията на настоящите вести от деня.

" Светъл подарък и светли хора! ", написа признателният татко в Instagram профила си. 

В идващите си истории Блажев сподели и хубав розов комплект от играчки и сребърна лъжичка, подарък от целия екип на предаването, в което се изявява Георги.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР